Το Εργαστήριό μας προσφέρει πολλές εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου οι ασθενείς να λάβουν την καλύτερη διάγνωση και αποτελέσματα.

Παρακάτω είναι μόνο μια σύντομη ένδειξη της προσφερόμενης ανάλυσης. Το εργαστήριο καλύπτει μια σειρά δοκιμών, τόσο τακτικών όσο και εξειδικευμένων. Το Εργαστήριό μας διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και απαιτούμενη τεχνογνωσία για την εκτέλεση αυτών των ειδικών εργαστηριακών δοκιμών. Το σύστημα ποιότητας μας διασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας.

Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι είναι απλώς ενημερωτικά τα ακόλουθα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αντικαθιστούν τη συμβουλή ή τη διάγνωση του γιατρού σας.

Ορμόνες γονιμότητας

Προφίλ πολυκυστικών ωοθηκών
Αντίσταση στην ινσουλίνη
Αρχικός Πίνακας Εγκυμοσύνης

Toxo Ig G
Toxo Ig M
Rubella G
Rubella M
CMV G
CMV M
Vavicella (vzv)
Ηπατίτιδα Β
Ηπατίτιδα Γ
HIV
Ρευματοειδές / Φλεγμονή

Αντι – πυρηνικά αντισώματα
Ρευματοειδές Παράγοντα
CCP
Αντισώματα θυρεοειδούς

Γιατί η βιταμίνη Α είναι σημαντική:

Η βιταμίνη Δ είναι μια προ-ορμόνη που ρυθμίζει τα επίπεδα του σώματος της ομοιόστασης ασβεστίου και φωσφόρου. Όπως και στην ανοργανοποίηση των οστών.

Πηγές βιταμίνης Δ:

Έκθεση στο φως του ήλιου: Η καθημερινή έκθεση επιτρέπει στο σώμα να διατηρεί επαρκή επίπεδα 25-ΟΗ βιταμίνης Δ στο αίμα. Η παραγωγή βιταμίνης Δ επηρεάζεται από τις εποχιακές αλλαγές, τη διάρκεια έκθεσης, το βόρειο γεωγραφικό πλάτος κλπ.

Ενδογενής παραγωγή: Δυνατότητα σχηματισμού και επεξεργασίας της βιταμίνης Δ μέσω των συνδυασμένων δράσεων του δέρματος, του ήπατος και των νεφρών.
Διατροφική πρόσληψη: Η βιταμίνη Δ είναι σπάνια σε τρόφιμα εκτός από λιπαρά ψάρια, αυγά και συμπληρωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η βιταμίνη Δ μπορεί να χορηγηθεί με πολυβιταμίνες και συμπληρώματα.
Αιτίες και συνέπειες της έλλειψης βιταμίνης Δ:

Αιτίες :

Περιορισμένη έκθεση στον ήλιο
Διατροφή
Φάρμακα
Μεταβολικές καταστάσεις ή ασθένειες
Κακή απορρόφηση
Πιθανές επιπτώσεις:

Εγκέφαλος
Ανοσοποιητικό σύστημα
Πνεύμονες
Κυκλοφορικό
Καρκίνος
Γνωστές συνέπειες:

Μυϊκά οστά
Μυϊκή αδυναμία, πόνους
Ραχιτισμός
Οστεοπόρωση
Οστεομαλακία

Πρόσθετες Εξειδικευμένες Δοκιμές περιλαμβάνουν:

Δοκιμασία εργαστηρίου καρδιολογίας
Διατροφική δυσανεξία
Δείκτες καρκίνου
Δοκιμές πατρότητας DNA
Μεσογειακό πυρετό

Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτές τις εξειδικευμένες εξετάσεις ή άλλες δοκιμές, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο cdlab@cytanet.com.cy και στο 357 22451246.