Σε αυτή την ενότητα, το εργαστήριο μας σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες με στόχο να απαντηθούν οι πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Αυτές μπορεί να είναι εντολές και οδηγίες προετοιμασιών πρίν την επίσκεψη στο εργαστήριο. Ίσως μπορείτε να έχετε σχετικές ερωτήσεις τι εργαστηριακό εξοπλισμό χρησιμοποιούμε για την ανάλυση που διευθύνουμε.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι η καρδιά του εργαστηρίου μας. Οι αποφάσεις του εργαστηριακού εξοπλισμού λαμβάνονται πάντα με την αξία πελατών για τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα εργαστηριακά όργανα στο εργαστήριό μας επιλέγονται προσεκτικά και αγοράζονται από τους καλύτερους προμηθευτές στην Ευρώπη.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
Οι οδηγίες είναι πολύ απλές και εύκολο να ακολουθηθούν εφ όσον διαβάζονται προσεκτικά πρίν την επίσκεψη στο εργαστήρι.Στο εργαστήριο, θα κληθείτε να ολοκληρώσετε την απαραίτητη φόρμα  για να αρχίσετε τη διαδικασία.Είναι χρήσιμο να παρουσιαστεί ένας κατάλογος οποιωνδήποτε φαρμάκων παίρνετε αυτήν την περίοδο. Μόλις τελειώσει η ανάλυση, θα είστε σε θέση να αφήσετε το εργαστήριο. Σιγουρευτείτε ότι πίνετε άφθονο νερό και άλλα υγρά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες    ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ 

Συλλογή-προετοιμασία αίματος για την ανάλυση για τους ασθενείς
Εδώ είναι οι γενικές οδηγίες προετοιμασίας για την ανάλυση πριν από την δειγματοληψία. Οι οδηγίες μπορούν να είναι διαφορετικές σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από τον γιατρό, και τον τύπο ανάλυσης έρευνας που απαιτείται.

  • Όταν έρθετε στο εργαστήριο,θα ζητήσουμε κάποιες προσωπικές πληροφορίες που κρατάμε πάντα εμπιστευτικά.
  • Δείξτε στο χημείο εάν πάσχετε από οποιαδήποτε ασθένεια.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το εργαστήριό μας διαθέτει συνεργασίες με ορισμένα Ταμεία-Ασφαλιστικές Εταιρείες.Ασφαλιστικές Εταιρείες και Ιατρικά Ταμεία, τα οποία είναι ιδιωτικά και ημικρατικά όπως και τα περισσότερα στην Κύπρο.

Ο σκοπός αυτών των συνεργασιών είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο κοινό.Οι συνεργασίες με Ιατρικά Ταμεία περιλαμβάνουν την ΕΤΥΚ(Σύλλογος Τραπεζικών Υπαλλήλων).Και Ιατρικά ταμεία των ημικρατικών εταιρειών,  και οργανισμούς όπως την ΑΤΗΚ (Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρος) και την ΑΗΚ (Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρος).

Τα Ταμεία-Ασφαλιστικές Εταιρείες έχουν ενισχύθεί και δυναμώση με τα χρόνια .Γι’αυτό τον λόγο η πλειοψηφία του κυπριακού πληθυσμού ανήκει σε ένα από αυτά τα Ταμεία-Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ