Γιατί το Μάξι Check-Up είναι σημαντικό.

Οι σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και η ανάπτυξη της τεχνολογίας στον τομέα της υγείας, μας παρέχουν σύγχρονα αξιόπιστα και ικανά μέσα, για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση που είναι και οι ασπίδες της υγείας μας. Γι΄αυτό, το Εργαστήριο μας, δημιούργησε και προσφέρει το Μάξι Check-Up και άλλες Ομαδοποιημένες Εξετάσεις σε ειδικές και προσιτές τιμές, οι οποίες καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις σύγχρονες διαγνωστικές απαιτήσεις της Προληπτικής Ιατρικής.

 

Το Μάξι Check-Up περιλαμβάνει τις ακόλουθες μετρήσεις: 

– Γενική αίματος(FBC)
– Χρόνοςκαθίζησης(ESR)
– Γλυκόζη
– Χοληστερόλη ολική,
– Τριγλυκερίδια
– Καλή Χοληστερόλη(HDL)
– Κακή Χοληστερόλη(LDL)
– Αθηρωματικό ρίσκα
– Ουρία
– Κρεατινίνη(νεφρικός έλεγχος)
– Ολική χολερυθρίνη(Bilirubin)
– ΑλκαλικήφωσφατάσηΤρανσαμινάσες GPT-GOT-yGT (ηπατικός έλεγχος)
– Πρωτεΐνες,
– Σίδηρος
– Ασβέστιο
– Μαγνήσιο
– Φωσφόρος
– Ηλεκτρολύτες(Νάτριο,Κάλιο,Χλώριο)
– LDH-CPK(καρδιαγγειακά ένζυμα)

Το Μάξι Check-Up θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη φροντίδα που προσφέρεται στον ασθενή (διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα, φάρμακα, κλπ).Aν υπήρξαν στο παρελθόν προβλήματα, πρόσθετες εξετάσεις και θεραπείες μπορούν να αναληφθούν αμέσως.

Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε λιγότερο από 48 ώρες και στην συνέχεια, το προσωπικό στο εργαστήριο μας, συζητά τα αποτελέσματα με τον κάθε ασθενή. Πρακτικές συμβουλές μπορoυν να δοθούν για να βοηθήσουμε τον ασθενή να τροποποιήσει τον τρόπο ζωής του ή της και να διατηρήσει αυτές τις αλλαγές μετά την αναχώρησή του από το Εργαστήριο.

Το Μάξι Check-Up είναι η ιδανική εξέταση για την αξιολόγηση της συνολικής υγείας σας.

Με το Μάξι Check-Up, μπορείτε να πάρετε πολύ σημαντικές πληροφορίες, αλλά μια και είστε εδώ, ίσως να θέλετε να ρίξτε μια ματία σε άλλες εξετάσεις που δεν περιλαμβάνονται στο Μάξι Check-Up.

* Για τις αιματολογικές εξετάσεις, το τελευταίο γεύμα λαμβάνεται έως και 11-12 ώρες πριν την αιμοληψία. Η κατανάλωση νερού επιτρέπεται.

 

Ειδική τιμή:€80