Γιατί το Μάξι Check-Up είναι απαραίτητο.

Το Μάξι Check-Up, μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση προβλημάτων προτού ξεκινήσουν,αυξάνοντας τις πιθανότητες για έγκαιρη ανίχνευση σε οποιεσδήποτε ασθένειες. Επομένως, εάν απαιτείται κάποια θεραπεία, θα είναι ευκολότερο να καταπολεμηθεί και να θεραπευτεί. Παίρνοντας τις σωστές υπηρεσίες υγείας, τις προβολές και τις θεραπείες, λαμβάνετε μέτρα που βοηθούν τις πιθανότητές σας να ζήσετε μια μεγαλύτερη, πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη ζωή. Η ηλικία, η υγεία και το οικογενειακό ιστορικό σας, οι επιλογές τρόπου ζωής (δηλαδή τι τρώτε, πόσο ενεργός είστε, εάν καπνίζετε) και άλλοι σημαντικοί παράγοντες επηρεάζουν το τι και πόσο συχνά χρειάζεστε υγειονομική περίθαλψη.

Το Μάξι Check‐Up συμπεριλαμβάνει:

– Γενική αίματος(FBC)
– Χρόνοςκαθίζησης(ESR)
– Γλυκόζη
– Χοληστερόλη ολική,
– Τριγλυκερίδια
– Καλή Χοληστερόλη(HDL)
– Κακή Χοληστερόλη(LDL)
– Αθηρωματικό ρίσκα
– Ουρία
– Κρεατινίνη(νεφρικός έλεγχος)
– Ολική χολερυθρίνη(Bilirubin)
– ΑλκαλικήφωσφατάσηΤρανσαμινάσες GPT-GOT-yGT (ηπατικός έλεγχος)
– Πρωτεΐνες,
– Σίδηρος
– Ασβέστιο
– Μαγνήσιο
– Φωσφόρος
– Ηλεκτρολύτες(Νάτριο,Κάλιο,Χλώριο)
– LDH-CPK(καρδιαγγειακά ένζυμα)

Αφού τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα, το προσωπικό του εργαστηρίου μας συζητά τα αποτελέσματα με τον ασθενή σε όλες τις περιπτώσεις. Πρακτικές συμβουλές μπορούν να δοθούν για να βοηθήσουν τον ασθενή να τροποποιήσει τον τρόπο ζωής του και να διατηρήσει αυτές τις αλλαγές μετά την αποχώρησή του από το εργαστήριο.

Το Μάξι Check-Up είναι το ιδανικό πλαίσιο για την λεπτομερή αξιολόγηση της υγείας σας. Το πάνελ αποτελείται από 18 εξετάσεις, οι οποίες κατά κανόνα διατίθενται από ιατρό κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας φυσικής εξέτασης.

Τιμή : €80